Korporalskroen en á la carte restaurant med dansk/fransk landkøkken.
Her byder vi gæster velkommen i restauranten til frokost og aften året rundt. Hos os er hver gæst og hvert selskab noget for sig, og vi gør alt for at opfylde eventuelle individuelle ønsker.
Serveres kl. 12.00-15.00
Minimum 2 kuverter
2 slags sild
Paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
Æg med rejer og hjemmelavet mayonnaise
Hjemmerøget lakserillette
Svinemørbradbøf med svampe á la creme
Tarteletter med høns i asparge
2 slags oste
Per kuvert 275,-
Forret
Lakserilette
Hovedret
Oksebøf med variationer af grøntsager samt rødvinssauce
Dessert
Gammeldags æblekage
2 retter 295,-
3 retter 325,-
Serveres kl. 17.00-21.00
Serveres kl. 17.00-21.00
Serveres kl. 17.00-21.00
1/2 pris på voksenhovedretter – undtaget menu.