Menukort

Korporalskroen en á la carte restaurant med dansk/fransk landkøkken.

Her byder vi gæster velkommen i restauranten til frokost og aften året rundt. Hos os er hver gæst og hvert selskab noget for sig, og vi gør alt for at opfylde eventuelle individuelle ønsker.

Frokost

Serveres kl. 12.00-15.00

Frokost – kroens fadanretning

Minimum 2 kuverter

2 slags sild

Paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade

Æg med rejer og hjemmelavet mayonnaise

Hjemmerøget lakserillette

Svinemørbradbøf med svampe á la creme

Tarteletter med høns i asparge

2 slags oste

Per kuvert      275,-

Frokostmenuen

Forret
Lakserilette

Hovedret
Oksebøf med variationer af grøntsager samt rødvinssauce

Dessert
Gammeldags æblekage

2 retter      295,-
3 retter      325,-

Aperitifs

Forretter

Serveres kl. 17.00-21.00

Hovedretter

Serveres kl. 17.00-21.00

Desserter

Serveres kl. 17.00-21.00

Kun til børn

1/2 pris på voksenhovedretter – undtaget menu.